0737-710.990 0722-374.801

Contractul a expirat? Inca la vanzare?

Ca niste profesionisti experimentati, cu experienta in listinguri expirate suntem pregatiti sa facem tot ce putem, ca sa va ajutam sa vindeti in aceasta piata.

Multi vanzatori se intreaba mereu cu aceasi intrebare dupa ce casa lor expira in piata. Ce fac acum? 

Uneori pur si simplu, cu un plan de marketing unic, impreuna cu tehnologia potrivita pot deschide portile catre un grup nou de potentiali cumparatori. Noi va putem oferi strategii specializate pentru a face casa dumneavoastra sa arate cel mai bine in viata reala si in fotografiile de pe internet, precum si strategii de pozitionare a pretului corect, care vor capta atentia cumparatorilor. 

Cateodata tot ce are nevoie un vanzator este o analiza personalizata a stabilirii pretului pentru vanzare, un plan de marketing adecvat care se potriveste nevoilor specifice necesare unui nou inceput. Serviciul nostru personalizat, include o strategie de vanzare customizata pentru a obtine cel mai mare pret din piata in timpul cel mai scurt.

Dati-ne un telefon azi, astfel incat sa putem incepe planul personalizat de vanzare a casei dumneavoastra. Doriti sa tinem legatura? Asigurati-va un nou start fresh. Impreuna putem lucra pentru re-activarea listingului.

Abonati-va Gratuit la aceste sfaturi speciale pentru oameni in situatia dumneavoastra. Listinguri Expirate in piata.

Primiti de la Noi Sfaturile Gratuite ale Saptamanii!

INCEPETI DE AICI

Name *
Email *
Phone
 

ACCES INSTANT!