0737-710.990 0722-374.801

Cine suntem noi?

Inca de la inceput, noi la ACROPOLA Real Estate Brokerage, ne-am concentrat pe construirea strategica a unui brand imobiliar orientat pe nevoile clientilor nostri.

 

Noi nu suntem o franciza imobiliara. De fapt, suntem o companie cu o viziune si o abordare precisa. Obiectivul nostru este sa dam valoare membrilor nostri. Agentii nostrii parteneri pot fi vazuti mai degraba ca birouri imobiliare independente si noi le oferim directia in acest sens.

Agentii parteneri lucreaza pentru ei insisi, oferind clientilor nostri un serviciu personalizat, sustinuti de sprijinul unui sistem de suport birou performant. Unul din obiectivele noastre este de a crea "clienti pe viata", din acest motiv oferim clientilor nostri o garantie solida, nemaiintalnita la companiile concurente. Suntem alaturi de ei inainte, in timpul si dupa vanzarea/cumpararea proprietatii. 

Ne sustinem partenerii (agenti imobiliari specializati pe nise de piata) inca din faza de inceput, continuand cu suportul total in dezvoltarea birourilor personale. Acest model de business functioneaza cu succes in cele mai mari piete imobiliare din lume. 

Ne dorim sa atragem o gama diversa de membri parteneri, inclusiv francize care sunt in cautarea unei afaceri care sa ii pozitioneze in functie de valoare in topul agentilor locali,  agenti imobiliari independenti care cauta sprijin mai mare pentru afacerea lor, oameni noi care acum pasesc in industria imobiliara sau agenti care cauta altceva inafara rutinei zilnice si isi doresc o schimbare in viata lor.

 

Primiti de la Noi Sfaturile Gratuite ale Saptamanii!

INCEPETI DE AICI

Name *
Email *
Phone
 

ACCES INSTANT!