0737-710.990 0722-374.801

5 Beneficii pentru Vanzatori

Cinci lucruri de care puteti beneficia ca vanzator atunci cand lucrati cu un agent imobiliar.
Am vrut sa subliniez doar cateva din avantajele de a lucra cu un agent imobiliar.

1. Conexiunile corecte necesare pentru a expune casa dvs. pentru mii de potentiali cumparatori. Noi listam casa dvs. pe site-urile proprii, portaluri locale, nationale si prin intermediul serviciului MLS. Aceste lucruri cresc sansele de a gasi un cumparator care se potriveste nevoilor dumneavoastra si procesul de vanzare se accelereaza.


2. Ani de experienta. Experienta noastra in vanzarea/cumpararea de proprietati imobiliare in orasul nostru este de 20 de ani. Avemm conexiuni in intreaga industrie de credit ipotecar cu cei mai buni furnizori de servicii, inclusiv conecsi meseriei noastre, avocati, notari, executori, ingineri cadastru, auditori energetici ai altii.


3. Cunoasterea conditiilor actuale de piata. Ne asiguram ca suntem la curent cu toate valorile curente ale pietei. Acest lucru va ajuta sa setati un pret competitiv si noi va putem ajuta sa negociati un pret echitabil pentru casa dumneavoastra.


4. Suntem familiari cu toate actele necesare unei vanzari. Am citit sute de contracte de-a lungul anilor si nu trec cu vederea alte aspecte care pot ingreuna sau chiar rata o vanzare.


5. Opinia impartiala fata de casa dvs. Spre deosebire de dvs. noi nu avem nicio legatura emotionala cu casa dvs. Acest lucru ne permite sa judecam impartial cu privire la toate aspectele procesului de vanzare si a negocierii pretului.

Atunci, de ce un vanzator ar vrea sa-si vanda singur casa cand un expert o poate face pentru el si poate sa-i obtina conditii mai bune, chiar si un pret mai bun? Vreti sa tineti legatura cu noi? Abonati-va Gratuit la unul din newsletterele noastre!

Vreti sa discutati cu noi? Dati-ne un telefon sa putem discuta optiunile pietei de azi!

 

Primiti de la Noi Sfaturile Gratuite ale Saptamanii!

INCEPETI DE AICI

Name *
Email *
Phone
 

ACCES INSTANT!