0737-710.990 0722-374.801

Marturii clienti

Dinca Sandu, Teleorman

Totul a fost ok si foarte serios, afacerea terminandu-se bine pentru ambele parti.

Profesionalism din toate punctele de vedere !

Ecaterina Dinu, Vanzator apartament Cazino, Constanta

Multumesc!

Felicitari tie si firmei pe care o reprezinti! Ati facut, intradevar, o munca excelenta si profesionala si am observat asta inca de la primul email! Am observat planul de marketing prezentat de tine si am apreciat faptul ca l-ai parcurs exact cum ai promis.

Cu siguranta vom ramine clienti fideli voua si sigur ca voi apela la agentia ta, atat pt. vanzarea apartamentelor mele din Constanta sau inchirierea lor, cat si pt. alte necesitati privind imobiliarele.

Badea Ion, Vanzator apartament Inel II, Constanta

Am colaborat pentru vanzarea proprietatii mele cu firma ACROPOLA Real Estate Brokerage, societate ce mi-a dat satisfactie in aceasta colaborare prin implicarea personalului de vanzari si profesionalismului dumnealor.

Totul a fost ok si foarte serios, afacerea terminandu-se bine pentru ambele parti.

Multumesc!

 

Stanciu Cristian, Constanta

Am inceput colaborarea cu Edward Patsomitis la recomandarea d-lui notar, recomandare care a fost favorabila ca si colaborarea noastra de altfel. Comportamentul agentului a fost impecabil pe toata durata colaborarii si consider ca a avut un merit semnificativ in concretizarea tranzactiei.

Profesionalism din toate punctele de vedere !

Am fost foarte multumit de evenimentele organizate, metode de lucru pe care recunosc nu le-am vazut la alte agentii. De asemenea am fost foarte multumit de intreaga echipa a companiei, sper sa aveti success in continuare si cu proxima ocazie vom mai colabora.

 

Valentin Ianache, Constanta

Incep in primul rand prin a il felicita pe dl. Edward Patsomitis pentru profesionalismul si

transparenta de care a dat dovada pe toata durata procesului tranzactional al imobilului,

el fiind omul flexibil si disponibil pe care te poti baza in negocierea si incheierea actelor

necesare achizitionarii imobilului dorit.

In al doilea rand, vreau sa ii multumesc atat personal, cat si in numele familiei mele,

pentru sprijinul acordat in demersul achizitionarii primei mele case.

 

Familia Mitrenca, Constanta

Am fost foarte multumiti de transparenta...

Vreau sa-i multumesc d-lui Patsomitis pentru seriozitatea de care a dat dovada in tranzactia pe care am incheiat-o cu ajutorul dumnealui, in achizitionarea de curand a unui apartament in zona Faleza

Catalin Clinciu, Constanta

Fara suportul dvs. nu as fi reusit sa vand imobilul.

Vreau sa va multumesc inca odata si pe acesta cale pentru implicarea si profesionalismul de care ati dat dovada pe durata colaborarii pe care am avut-o.

Emilia si Lucian Vasilescu, Constanta

Eram in piata de aproape un an cu apartamentul, iar dumneavoastra l-ati vandut in doar cateva luni.

Tin sa va multumesc foarte mult pentru colaborare si pentru profesionalismul de care ati dat dovada.

Mihaela Brinza, Constanta

Pentru noi a contat foarte mult ca toti pasii stabiliti anterior au fost parcursi la timp si in mod corect.

Va multumesc foarte mult pentru tot ce ati facut si cum ati facut in ceea ce priveste vanzarea locuintei noastre din Constanta..

Giulio Adrian Ghereben, Constanta

A perfectat tranzactia... intr-un mod neobisnuit in Romania.

In urma unui flyer gasit intamplator, am dat de Profesionistul care a perfectat tranzactia de vindere a apartamentului meu, intr-un mod neobisnuit in Romania: Edward Patsomitis.

 

Alina si Maria Baciu, Constanta

Multumiri domnului Edward Patsomitis pentru serviciile exceptionale oferite, a profesionalismului si a implicarii sale in vanzarea/cumpararea apartamentului intr-un termen foarte scurt. Il recomand cu incredere tuturor celor care au nevoie de un agent imobiliar serios si care se implica in a satisface necesitatile clientului.

 

Botezatu Mihai, Constanta

Nu am avut temeri in legatura cu tranzactia efectuata, totul a decurs foarte bine. Cuiva care ar opta pentru serviciile dumneavoastra, i-as spune ca poate avea incredere desavarsita in aceasta Firma.
 

Mihaela Stan

Mult succes in activitate! Va recomand cu caldura celor care au nevoi imobiliare si le-as spune sa aiba incredere, pentru ca ati dovedit profesionalism de inalta calitate. Eu va multumesc pentru intelegere, rabdare, confidentialitate.

 

Roman Andrei-Iulian

Am apelat la domnul Patsomitis pentru a ma ajuta sa-mi gasesc un apartament in Constanta. Dumnealui, la prima noastra intalnire, mi-a promis ca ma va ajuta sa gasesc o proprietate in care sa ma simt "acasa" inca din momentul vizionarii. Acest lucru s-a si intamplat, mai putin de o saptamana mai tarziu, perioada in care am vizionat numeroase apartamente, dansul reusind sa-si faca o imagine precisa asupra a ceea ce eu imi doresc. In urma fiecarei vizionari imi prezenta avantajele si dezavantajele respectivei proprietati, pe cele evidente, dar si pe cele mai putin evidente, pe care dumnealui le observa rapid datorita marii experiente in domeniul imobiliar.

    In concluzie, de-a lungul colaborararii mele cu domnul Patsomitis acesta a dat dovada de seriozitate, disponibilitate, profesionalism,  rabdare, timp de reactie foarte bun si o mare preocupare pentru ca eu sa gasesc o proprietate pe gustul meu, dandu-mi totodata numeroase sfaturi, atat in timpul cautarii, cat si dupa finalizarea acesteia, sfaturi privind formalitatile ulterioare ale procesului de achizitie.

    In urma celor scrise mai sus, il recomand pe domnul Edward Patsomitis oricarei persoane aflate in cautarea unei proprietati, indiferent de bugetul sau de pretentiile pe care aceasta le-ar putea avea.

Tomescu Nicu, Constanta

As recomanda folosirea serviciilor ACROPOLA (Edward Patsomitis) pentru seriozitate, promptitudine, atentia la detalii si nu in ultimul rand pentru sinceritatea in negocieri. Profesionalism desavarsit!

 

Familia Herberth, Constanta

Am apelat la dumneavoastra pentru vanzarea unui apartament. Ati dat dovada de seriozitate, s-au respectat intelegerile verbale, profesionalism, nu au fost lucruri neclare, promptitudine. V-ati implicat activ in respectarea termenelor, ne-ati tinut la curent cu orice informatie nou aparuta. Va recomandam cu toata increderea! Cu siguranta vom apela la dumneavoastra pentru urmatoarele tranzactii imobiliare!

Va multumim!

 

Primiti de la Noi Sfaturile Gratuite ale Saptamanii!

INCEPETI DE AICI

Name *
Email *
Phone
 

ACCES INSTANT!