0737-710.990 0722-374.801

Utile cumparatorilor

Cumpararea unei case poate fi uneori foarte dificila. Sunteti de obicei implicate emotional, sunteti in competitie cu alti cumparatori si mai trebuie sa gestionati si finantele. Exista mai multe etape de cumparare a unei case in functie de complexitatea tranzactiei. Daca va organizati, cercetati piata si deveniti foarte bine informati cu privire la tot procesul atunci sunteti in pozitia de a deveni un proprietar fericit. Va faceti planuri de viitor, alegeti casa in zona dorita, va ganditi ca investitia sa fie rentabila... Totusi in acelasi timp experienta poate fi descurajanta daca nu aveti cunostinte solide si nu intelegeti tot ceea ce implica.

Noi, la ACROPOLA, nu uitam cat de interesanta este experienta cumpararii unei case. In aceasta brosura, usor de urmat incercam sa va oferim o varianta simplificata a intregului proces, trecand pas cu pas prin etapele acestuia. Noi va oferim practic informatii despre finantare, intelegerea pietei, cum se procedeaza cand gasim o proprietate, oferta de pret, procesul de finalizare.

Asadar, asezati-va confortabil intr-un fotoliu cu o ceasca de ceai un pix si un bloc-nottes si petreceti cateva minute de lectura in drumul dumneavoastra de a cumpara o casa.

Primiti de la Noi Sfaturile Gratuite ale Saptamanii!

INCEPETI DE AICI

Name *
Email *
Phone
 

ACCES INSTANT!